top of page
Interchange

Autósiskolák Vezetőinek Országos Szervezete

Üdvözlöm! Engedje meg, hogy bemutassam az Országos Autosiskola Vezetők Szervezete (AVOSz), mely az autósiskolák egységes fellépését és a járművezető képzés minőségének elősegítését tűzte ki célul. Az AVOSz az országos autosiskolai szakmai közösségét összefogva, szakértői tapasztalattal és elkötelezettséggel működik annak érdekében, hogy egységes irányba terelje a járművezető képzés fejlődését.

Az alapításunk hátterében az áll, hogy egyesítve erőinket, hatékonyabban tudjuk támogatni az autósiskolákat a képzési folyamatok javításában és a szakmai szabályozások kialakításában. Célunk, hogy átlátható és igényes tájékoztatást nyújtsunk mind a tanulóknak, mind az iskoláknak, ezzel elősegítve a hatékony és magas színvonalú járművezető képzést.

Az AVOSz küldetése továbbá magában foglalja az autósiskolák és a szakoktatók számára szakmai fejlődési lehetőségek biztosítását, valamint a minőségbiztosítás és szabályozás terén való aktív részvételt. Ezen felül, a szervezet elkötelezett abban, hogy megakadályozza olyan szabályok létrehozását, amelyek nem szolgálják a járművezető képzés fent említett céljait.

Az AVOSz együttműködésre és párbeszédre ösztönzi az autósiskolákat, az oktatókat és minden érintett felet, hogy közösen építsük a járművezető képzés jövőjét, és biztosítsuk az autósiskolák magas színvonalú szolgáltatásait az érdekeltek legnagyobb megelégedésére.

Céljaink

Szakoktatói képzés

Fejleszteni a szakoktatói alapképzést, hogy az iskolák hatékonyabban vegyenek részt a szakmai képzésben, és biztosítsák a szükséges irányítást és támogatást a tanulóknak.

Módszertan

Kidolgozni módszertani tananyagokat, amelyek segítik az elméleti oktatást, és kiemelik a kontaktkapcsolat fontosságát a tanulók és az iskola között.

Motoros képzés

Kialakítani a motoros képzés gazdaságos és hatékony módszertani elemeit, valamint egységesíteni az AM kategóriás pályavonal és motoros kategóriák tan és vizsgakövetelményeit.

Vizsgáztatás

Erősíteni az autósiskolák és vizsgabiztosok kapcsolatát, elősegítve a szakmai iránymutatásokat a képzés és vizsgáztatás területén.

Minőségbiztosítás

Bevezetni egy hatékony minőségbiztosítási rendszert, például az eTitan prémium csomagot, hogy biztosítsuk a képzés magas színvonalát és a szervezet átláthatóságát.

Galéria

Hamarosan Feltöltésre kerül

bottom of page